Ai o afacere sau ești reprezentantul uneia

Merită sau nu? își propune să devină un reper pentru clienții tăi.

De ce?

Pentru că știi că recomandările sunt valoroase pentru afacerea ta, pentru că un client mulțumit îti poate aduce mai mulți, te invităm să le dai ocazia clienților tăi să vorbească despre tine.

Cum?

Punem la dispoziția administratorilor de afaceri o platformă online simplă și accesibilă unde iși pot face cunoscute serviciile și prin care pot primi calificative și feedback de la clienții lor.

Cine?

Tu sau orice client de ai tăi. Tu te poți înscrie oficial pe meritasaunu.ro dar te pot înscrie și clienții tăi. Pentru ca datele tale de identificare să fie corecte, pentru a fi mereu la curent cu feedback-ul clienților tăi, pentru ca aceștia să știe că parerea lor contează pentru tine, îți recomandăm să te înscrii oficial.

Când?

Acum. Platforma și numărul său de vizitatori sunt în continuă creștere.

Cum te înscrii la noi?

În primul rând trebuie să știi că e gratis, simplu și durează maxim 10 minute!

  1. Autentifică-te folosind contul tău de facebook, contul de google, sau pur și simplu cu nume de utilizator și parolă.
  2. Apoi apasă butonul "Adaugă presator!" de pe prima pagină sau de pe această pagina. Completează aici datele companiei tale și bifează "Înregistrare oficială". Salvează. După prima salvare vei putea adăuga și poze.
  3. Apasă "Mergi în modul vizualizare" pentru a vedea cum te vor vedea ceilalți.

Dacă ești mândru ca afacerea ta este aici și are calificative bune, apasă butonul "Arată pe site-ul tău!" din modul vizualizare și urmează instrucțiunile de acolo pentru a arăta și altora ca ești pe platforma noastră și ca ai notă bună.

Gata! Acum clienții tăi au cum să le transmită potențialilor tăi clienți ce le-a placut la tine!

Pentru întrebări, sugestii sau alte propuneri, așteptam mesajul tău la adresa contact@meritasaunu.ro sau pe site la secțiunea Contactează-ne. Ne ajutăm reciproc să devenim mai buni!

Îți urăm succes și speram că vom face echipă bună impreună!

Vezi și campania noastră cu premii pentru companii "De la cei mai buni pentru cei mai buni" !