Ești client al serviciilor din România

În fiecare zi ne folosim de serviciile și produsele din jurul nostru. Fie că mergem la un restaurant, la un supermarket, fie că facem analize sau suntem tratați la o clinica medicală, fie că reparam mașina la un service auto, mergem la sala de fitness sau la un salon de înfrumusețare, noi folosim serviciile puse la dispoziție de prestatorii de servicii din România.

În urma utilizării acestora, ramânem cu o impresie, bună sau rea: suntem mulțumiți, am stat la coada, a fost scump, am mâncat bine, am cumpărat produse de calitate, angajații au fost amabili și altele. Aici, pe platforma Merită sau nu? dorim să centralizăm toate aceste impresii pentru ca data viitoare să știm ce să alegem.

Participă la construirea celei mai mari platforme centralizatoare de servicii din România!

Pentru a-ți spune părerea despre un prestator de servicii, folosește căsuța de căutare din dreapta sus sau caută-l în categoria corespunzătoare apăsând pe butonul "Vezi prestatorii" din susul paginii. Dacă prestatorul este deja înscris pe site, adaugă si tu părerea ta despre acesta printr-un comentariu cu vot pe pagina acestuia din site-ul nostru. În cazul în care căutarea nu returnează nici un rezultat, te invităm să îl adaugi tu folosind butonul "Adaugă prestator" de mai jos sau din listele de prestatori. Primul pas este să creezi un cont in site utilizănd butoanele "Contul tău" -> "Înregistrează-te" din dreapta sus.